VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

Arvonlisävero nousi 1%:n – VR:n asiakaspalveluun soitettujen puheluiden hinta 99% 1.1.2013 alkaen

VR on nostanut kaikessa hiljaisuudessa asiakaspalveluun (0600-41900) soitettujen puheluiden hintaa 1 eurosta 1,99 euroon puhelulta 1.1.2013 alkaen. Tämä selviää mm. VR:n internetsivuilta: http://www.vr.fi/fi/index/asiakaspalvelu/ota_yhteytta.html. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakaspalvelun kautta varatusta junalipusta koituu asiakkaalle 1,99 euron lisämaksu. Junalippuja voi ostaa myös matkatoimistoista, jolloin lisämaksua ei peritä. Toisin sanoen matkatoimistosta ostettu junalippu on halvempi kuin VR:n asiakaspalvelun kautta varattu junalippu, sillä matkatoimistot (esimerkiksi Matka-Vekka, Matkapojat ja Matkapörssi) eivät peri soitetuista puheluista lisähintaa.

Ainoat lisämaksuttomat VR:n lipunostokanavat matkatoimistojen lisäksi ovat siten VR:n lipunmyyntipisteet niillä asemilla, joilla sellainen on, ja VR:n verkkokauppa.

VR:n asiakaspalveluun soitettujen puheluiden hinnankorotuksesta ei ole tiedotettu erikseen mitään, vaikka se on euromääräisesti pieni, mutta silti merkittävä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: