VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

VR:n supistamissuunnitelmat talvelle 2012-2013

VR-Yhtymä Oy on tehnyt tällaisen suunnitelman yhdessä Liikenneviraston kanssa:

Voit ladata dokumentin tästä: Supistamissuunnitelma_30112012

4 responses to “VR:n supistamissuunnitelmat talvelle 2012-2013

 1. Halibati 7.12.2012 21:15

  Näistä asiakirjoista VR ja ilmeisesti myös Liikennevirasto haluaa olla hiljaa. Miksi ihmeessä? Eikö olisi VR:n ja ennenkaikkea sen asiakkaiden edun mukaista pelata avoimin kortein? Olemme yrittäneet, tässä on suunnitelmamme jos huonosti käy.
  Kuvastaa hyvin kuinka tsaristiset asenteet ovat syvällä: vain ME tiedämme, ei tyhmälle kansalle kannata mitään kertoa.

 2. raimo 26.1.2013 11:31

  Olen läheinen erään VRn henkilön kanssa ja hän vuoti tiedon, että esimerkiksi Vaasan aseman lipunmyynti on enää auki vain maanantaista perjantaihin, eli lauvantait ja sunnuntait ovat kiinni !! Kokkolassa samoin. Kuinkahan muualla käy? Eli suuri osa ihmisistä ei saa nyt palveluja viikonloppuisin mistään, vaikka silloinhan suuret massat ovat liikkeellä.

  Ko. paperi oli henkilön pc llä, josta hän sen näytti ja siinä oli VR herrojen nimet alla. Lisäksi siinä luki SALAINEN muistio….
  Siis, VR puhuu toista ja tekee toista.

  haluan pysyä nimettömänä, koska muuten ystävälleni tulee suuria vaikeuksia ja minä haluan vain oikeutta asiakkaille ja matkustajille.

 3. irtisanottu 18.2.2013 23:51

  VR sanoi irti 70 työsopimusta. 40 osa-aikaistettiin, ja 30 sai kenkää. Nyt VR palkkaa takaisin irtisanottuja, osa-aikaiseksi. Herää kysymys, onko tämä edes laillista. VR on sitoutunut ensi sijaisesti palkkaamaan irtisanottujen tilalle jo poispotkittuja, mutta tapa millä se tehdään, ei ole hyvientapojen mukaista. Työpaikka on haettavana VR duunipisteessä, mutta ennen hakuajan päättymistä, esimies on jo soittanut häntä mielyttäneelle henkilölle, ja tarjonnut paikkaa, miten voi olla mahdollista? Täytyy olla vahva itsetunto tällaisella esimiehellä, koska aina nämä asiat tulevat julki.Ja missä on RVL, meidän oma liitto, eivät ole millään tavalla ottaneet osaa irtisanottujen kohtaloon. Ja tämä on vasta alkua, nyt uudet veturinkuljettajat menevät suoran kortistoon, mitä seuraavaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: