VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

VR:n yt-neuvottelut päätöksessä

VR:n sisäinen tiedote yt-neuvotteluiden lopputuloksesta kertoo näin. VRLeaks laski auki VR:n toimitusjohtajan päiväkohtaiset kannustimet: summa on 12195 euroa kuukaudessa, eli kannustinpalkkio on noin 550 euroa päivässä monopoliyhtiön liiketuloksesta.

VR-yt_03122012

4 responses to “VR:n yt-neuvottelut päätöksessä

 1. hullua touhua 10.12.2012 21:13

  Kylmää kyytiä näyttää olevan. Irtisanomisia, osa-aikaisuutta jne. Rauniot jää vain jäljelle ja sen sai aikaan kolmessa vuodessa tj esikuntineen. Ei hyvältä näytä edelleenkään.

 2. Cicero 11.12.2012 12:30

  Matkustajaliikennedivisioonan johtaja Tiitola voisi ottaa ohjelmaan linja-autoliikenteen myymisen yksityiselle ostajalle. VR- konsernin kannattaisi keskittyä parantamaan raideliikenteen toimivuutta, joka on ilmeisesti yhtiön ydinliiketoimintaa. Samalla syntyisi bussipuolelle palvelua parantavaa kilpailua tulevaisuuden lupapolitiikkaakin ajatellen. Parhaan hinnan saisi varmaan vielä siirtymävaiheen aikana.

 3. tukihenkilo 24.1.2013 21:31

  Jos VR olisi jättänyt lähettämättä yli 250 000 tekstiviestiä, ja jakanut veturi-asiakkaille suklaalevyjä, jotka varmasti maksoivat 2 euroa kpl, ei ketään olisi tarvinnut sanoa irti. Jos Veturilaiset olisivat tietäneet tästä, niin uskon että moni olisi irtisanoutunut koko veturi-ohjelmasta. Samat alennukset saa muutenkin, mutta tieto tulee vaan viiveellä.Aron bonuksilla olisi opalkattu vielä lisää väkeä. Silti irtisanomisen syy oli TUOTANNOLLINEN JA TALOUDELLINEN??????
  Moni ystäväni on jo irtisanoutunut koko ASIAKASOHJELMASTA.

 4. tukihenkilo 24.1.2013 21:35

  Oletteko kuulleet että monessakaan paikassa irtisanottuja olisi laitettu 6kk työvelvoiteelle??? VR otttaa kaiken irti , missä on inhimillisyys?? 30 vuotta talossa, ulos, mutta ensin 6kk työssä, naama naurussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: