VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

VR:n viestinnällä ehdoton kommunikointikielto VRLeaksiin

UUTINEN

VR-Yhtymä Oy on asettanut VR:n viestintäyksikölle kommunikointikiellon VRLeaksin toimitukseen.

VR julkaisi tänään 21.3.2014 vuoden 2013 vuosiraportin (klikkaamalla edellä olevaa, pääset VR Groupin vuosikertomussivuille), jonka sisällöstä VRLeaks olisi halunnut lisätietoja VR:n viestinnästä. VRLeaks tavoitti VR:n viestintäasiantuntija Sinihannele Mesilaakson, mutta hän ei voinut kommentoida mitään VRLeaksille aiheeseen liittyen. VRLeaksin tiedusteltua asiasta, Mesilaakson vastaus oli: ”näin on sovittu meidän kesken”. VRLeaksin saamien ja VR:n turvallisuusjohtaja Rauno Hammarbergin VRLeaksille vahvistamien tietojen mukaan tiedonvälityskielloista VRLeaksille on päättänyt Rauno Hammarbergin esimies. Hammarbergin esimies on VR:n toimitusjohtaja Mikael Aro.

VR:n viestinnän kommunikointikiellot VRLeaksiin koskevat myös VR:n ympäristö- ja yhteiskuntasuhdejohtajaa ja VR:n viestintäpäällikköä. Tämän lisäksi VR:n Facebook-sivuilta poistetaan VRLeaksin saamien tietojen mukaan kaikki kirjoitukset, joissa VR:n Facebook-sivujen kommentoijat viittaavat VRLeaksiin.

VR:n toimitusjohtajan määräämä kommunikointikielto VRLeaksiin koskee sekä VR:n viestintä- että turvallisuusyksikköä ja se on ehdoton.

VRLeaks analysoi VR Groupin vuoden 2013 vuosiraportin ja uutisoi aiheesta laajemmin 26.3.2014 mennessä.

VRLeaks

3 responses to “VR:n viestinnällä ehdoton kommunikointikielto VRLeaksiin

 1. teijo huuhtanen 22.3.2014 17:04

  Pohjois-Koreassako nyt ollaan? Vr kommentoi yleensäkin vain sille itselleen mieluisaa asiaa. Tämäkö on avointa viestintää, johtaja Aro?

 2. A. H. Neus 25.3.2014 23:10

  VR:n bonusjohtajat piiloutuvat rahakasojensa taakse ja keskustelevat vain Pendolinnassa juotettujen toimittajakavereiden kanssa. Millainen johtaja on se, jossa ei ole miestä olla vuorovaikutuksessa myös eri mieltä olevien kanssa?

  • Juhosson 28.3.2014 20:13

   VR:ssä on nyt sellainen meininki, että johtajien kanssa ei olla eri mieltä. Sitä ei hyväksytä henkilökunnalta eikä myöskään ulkopuolisilta. Yhtymän ja Trackin toimitusjohtajat eivät leiki eri mieltä olevien kanssa mikä tarkoittaa myös sitä, että VR:llä on kahdenlaisia työntekijöitä, ruskeakielisiä ja entisiä.

   Ei tuo edellä sanomani nyt ihan pidä paikkaansa. Rivityöntekijät eivät ole yhtä mieltä johdon kanssa, mutta ruskeakielinen esimies- ja päällikkötaso kylläkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: