VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

VR:n henkilöstötyytyväisyystutkimus 2012

VR-Yhtymä Oy:n henkilökunta ei todellisuudessa voi osallistua VR:n henkilöstötyytyväisyysmittaukseen anonyymisti VR:n intranetissä (Verstas), sillä yksittäisille työasemille kirjautuminen edellyttää henkilökohtaisten tunnusten käyttämistä. VRLeaks mahdollistaa asian julkaisemalla VR-Yhtymän tuoreen henkilöstötyytyväisyysmittauksen kysymykset ja antamalla niihin nimettömän vastausmahdollisuuden.

Jotta henkilöstötyytyväisyysmittauksen tuloksia voidaan verrata puolueettomasti, VRLeaks pyytää VR:n henkilöstön vastaavan näihin samoihin kysymyksiin VRLeaksissa. VRLeaksissa kommentointi perustuu siihen, että kaikki kommentointi on lähdesuojan piirissä.

VRLeaksissa kommentointi toimii niin, että kirjoittaja laittaa tämän tai minkä tahansa muun jutun kommentointikohtaan ”Nimi” minkä tahansa nimimerkin -ei siis omaa nimeään- ja kohtaan ”Sähköposti” jonkin sähköpostiosoitteen. WordPressin tekniikasta johtuen VRLeaks joutuu hyväksymään kunkin kirjoittajan ensimmäisen kommentin, joka on kirjoitettu VRLeaksille entuudestaan uudesta sähköpostiosoitteesta; sen sijaan, jos samasta sähköpostiosoitteesta kommentoidaan jatkossa, näkyvät kommentit välittömästi VRLeaksissa.

VRLeaks ei julkaise kommentoijien sähköpostiosoitteita tai muita henkilötietoja missään tilanteessa.

VRLeaks ei myöskään keksinyt WordPressin tekniikasta johtuen muita vaihtoehtoja tyytyväisyyskyselyyn vastaamiseen kuin tämän; radio buttoneita ei ollut mahdollista lisätä sen vuoksi, jotta VR:n alkuperäinen kysely pysyisi mahdollisimman autenttisena.

Vastaathan kysymyksiin selkeästi arvosanoin 1-5, joista 1 on alin mahdollinen tyytyväisyys ja 5 ylin mahdollinen tyytyväisyys. Voit myös perustella kantasi, mikäli haluat, mutta kirjoita se kommenttisi loppuun.

Alla vastausesimerkki, jos olet tästä kysymyksestä mieltä ”melko tyytyväinen”:

Kuinka tyytyväinen olet yleisesti ottaen työhösi ja työpaikkaasi?
Todella tyytymätön
Melko tyytymätön
Melko tyytyväinen
Tyytyväinen
Erittäin tyytyväinen

Kirjoita vain esimerkiksi numero 3.

Vastaa jokaiseen kysymykseen, jotta vastaukset pysyvät käsi kädessä kysymysten kanssa. Liitteenä olevassa esimerkissä on ns. radio button -vastaukset, jotka VRLeaksissa siis korvataan numeroarvosanoin.

Vastauksen muodossa pitää ilmetä pdf:n sivu, johon olet kommentoinut, jotta vastaukset osataan kohdistaa oikeisiin kysymyksiin. Vastaa siis esimerkiksi näin:
pdf:n sivu 3, vastaukset 5, 3, 3, 4, 1
pdf:n sivu 7, vastaukset 1, 4, 3, 4, 2
pdf:n sivu 9, vastaukset 3, 5, 1, 1, 2

Lataa tästä TRIM 2012 -kysymykset

One response to “VR:n henkilöstötyytyväisyystutkimus 2012

  1. Kitruk 16.11.2012 12:44

    Normaalisti yritykset teettävät tällaiset kyselyt ulkopuolisilla firmoilla juuri anonymiteetin varmistamiseksi. Tiedä sitten, miksi ei VR.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: