VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

VR:n entisen turvallisuuspäällikön käytössä olleen auton verotusarvo yli 50.000,00 EUR

STT:n tänään uutisoimassa jutussa (http://www.hs.fi/kotimaa/VRn+turvap%C3%A4%C3%A4llik%C3%B6n+l%C3%A4ht%C3%B6%C3%B6n+liittyi+ep%C3%A4selv%C3%A4+autokuvio/a1305559861419) kerrotaan VR:n entisen turvallisuuspäällikön epäselvästä autokuviosta. Mikäli voidaan näyttää toteen entisen turvallisuuspäällikön ajaneen autolla vapaa-ajallaan ja VR-Yhtymä Oy:n huolehtineen auton kaikista käyttökuluista, on syntynyt luontoisetu, jota kutsutaan vapaaksi autoeduksi.

VRLeaksin saamien tietojen mukaan kyseessä on Volvo XC90, jonka hankintahinta uutena on alkaen 69.990,00 EUR ja jonka vapaan autoedun verotusarvo on 1.200,00 EUR / kk…1.910,00 EUR / kk. Mikäli auto olisi keskimääräisesti varusteltu, olisi vapaan autoedun verotusarvo 1.555,00 EUR / kk. Tämä puolestaan tarkoittaisi kolmen vuoden ajalle laskettuna 55.980,00 euron suuruisen luontoisedun syntymistä.

4 responses to “VR:n entisen turvallisuuspäällikön käytössä olleen auton verotusarvo yli 50.000,00 EUR

 1. Jorma 14.4.2012 13:11

  Lipsahtaa taas iltapäivälehtiotsikoinnin puolelle arvailun pohjalta..

 2. Kaiken nähnyt 14.4.2012 21:41

  Tämä uutinen ei yhtään yllätä siltä osin, että ko. turvallisuuspäällikkö käytti VR:n maksamaa autoa omanaan jo vuonna 2001-02, eikä tuolloinkaan hänelle hänen kertomansa mukaan kuulunut autoetua. Ko. henkilö on tuntenut jo pitkälti toistavuosikymmentä Turvatiimiin suurimpiin omistajiin kuuluvan osakkaan, jonka kanssa hän on junaillut paljon valonarkoja juttuja. Tämä osakas oli aikoinaan Otso -vartiointiliikkeen osakas ja tätä aiemmin ”FPS:n.” Henkilön nimeä on myös useasti kirjoiteltu pitkin kaupungin seiniä ja VR:n junan pintoja, sekä henkilön nimi mainitaan joissakin lauluissakin, eikä turhaan, onhan ainakin aikoinaan olemassa olleet henkilötietorekisterit, perättömät syytteet ja graffitikiinniotot, sekä tuomiot tehneet näistä kahdesta henkilöstä melkeimpä legendoja, joita kaikki on sokeasti uskonut. Odotampa kovasti, että kaikki heidän tekeminen vielä jonakin päivänä tulisi kaiken kansan tietoon…vaikka pieni pala kerrallaan. -Kirjoittamani perustuu itse nähtyihin faktoihin, ei kuulopuheisiin.

  • Ville S 18.4.2012 19:07

   Toivottavasti asiat tulevat vähitellen julkisuuteen. Onhan näitä jo esim. Voima-lehden sivuilla kerrottukin.

   Kaiken muun lisäksi VR:n Turvallisuusosaston tyypit ovat, mikäli nämä tiedot pitävät paikkansa, syyllistyneet myös veropetokseen. Verokarhun pitäisi mennä ja kääntää koko pääkonttori ylösalaisin. Sieltä voisi paljastua paljon muutakin hämärää. Melkoisia vesseleitä ovat nämä Poutiaiset ja Väänäset.

 3. simpe 15.4.2012 21:55

  Huhut kertovat myös, että eräissä VR:n käytössä olevissa henkilöautoissa olisi ollut sinivilkkuja ja niitä olisi myös käytetty yleisessä liikenteessä. Edelleen pikkulintujen lauluissa on kerrottu erään VR:n käyttämän Toyota-merkkisen auton menettäneen rekisterikilpensä poliisin kiinnitettyä huomiota sinivilkkuihin, joiden asentamiseen ei löydetty laillista perustetta. Korostan ja alleviivaan, että nämä tiedot eivät perustu tarkistettuihin lähteisiin ja voivat siten olla virheellisiä.

  Raivausautojen ja vastaavien yhteydessä sinivilkut ymmärrän, mutta jonkun valkokaulustyöntekijän osallistuminen pelastustoimintaan on ajankohtaista lähinnä maailmanlopun yhteydessä ja silloinkin tarvitaan lähinnä toimiva matkapuhelin eikä sinivilkkuista autoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: