VRLeaks

VR:n salaisuuksien julkinen vuotosivusto

ISO JYTKY!

Iltalehti oli kaiketi lainannut VRLeaksin materiaalia ja kirjoittanut tänään ansiokkaan jutun VR:n bonusjärjestelmästä niin printti- kuin sähköiseen mediaankin.

Voit lukea jutun täältä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011123115022752_uu.shtml

Huomioithan täysin käsittämättömän äänestysmäärän (31.12.2011 klo 19.42) 21558 kpl! Ilmeisesti jotakuta kiinnostaa tämä aihealue…

Nyt joka tapauksessa hyvää uutta vuotta kaikille, pitäkää itsestänne huolta ja muistakaa vuotaa asiat julki, mikäli siihen on tarve. Muistakaa myös se, että VRLeaksia voi ja pitääkin kommentoida. Homma hoituu täysin anonyymisti.

9 responses to “ISO JYTKY!

 1. matti meikäläinen vetku 1.1.2012 16:35

  Ihmettelen kuinka Vr palkkaa talon ulkopuolelta porukkaa jotka eivät tiedä rautateistä mitään. He päättävät asioista ja yhtiön tulevaisuusta. On väärin palkita tällaisia henkiöitä jotka oman etunsa takia tuhoavat 150v toimineen yhtiön! Vanhat kuljettajat puhuvat kuinka hyvä työpaikka tämä on ollut. Nyt tyytymättömyys on suurempi kuin koskaan. Nähtäväksi jää kun kilpailu alkaa kuinka moni kuljettaja siirtyy yksityiselle sektorille. Itse olen vakavasti harkinnut hyppyä uppoavasta laivasta.
  Joudutaan tekemään ylipitkiä päiviä.. Palkat ei tule kuten pitäisi, aina jotain virheitä ja selitys on tietojärjestelmissä… Kalusto hajoaa käsiin ja päivittäin junia jää myöhään kaluston hajotessa kesken ajon. Vikailmoituksia tehdään mutta niitä ei noteerata pariin viikkoon. yksi ongelma on henkilöstöpula! Jarrujentarkastajien työvuoroja karsitaan. Pienikin ongelma tai myöhästyminen jättää junia seisomaan kun ei ole ns. Jarrumiestä koska heidän työaikansa on pätkitty ja tehty älyttömiä aukkoja jolloin joudutaan odottamaan turhaan ratapihoilla.

 2. Entinen Valtionmiäs 1.1.2012 21:07

  Joo o. Ei yllätä yhtään.
  En nyt löytänyt sivuston ”päämiestä” mitenkään mutta voisin kertoa vähän lisää mitä siellä oikein toimitaan. Itse siis olin vielä Viime huhtikuussa talossa hommissa mutta sitten kyllä tuli MITTATÄYTEEN!!!
  Itse asiassa voisin vaikka laittaa saman postin vaikka itse Aron sähköpostiin.

  • vrleaks 2.1.2012 13:19

   Sivuston ”päämies” on paikalla. Jos yhtään osaat ynnäillä asioita, keksit varmasti, kuka tämän sivuston taustalla vaikuttaa..

 3. Halibat 2.1.2012 07:31

  Ei tässä ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Kaikki on hyvin ja elämä jatkuu. Hajaantukaa.

 4. ES lukkojen taa 2.1.2012 10:31

  Toivottavasti VR:n työntekijät tajuavat mennä italialaiseen lakkoon ja pitävät huolen, että hyväveli-riistoporvari ei saa mitään muuta kuin kenkää. Ei sillä että uskoisin VR:n tj:n olevan mikään paha ihminen, mutta nuo ovat vaan karanneet täysin lapasesta. Yhtälailla se muu henkilökunta tekee kaikkensa, jotta tulosta tehdään, mutta mitään palkkiota ei ikinä tule, mikä ei ole reilua. Siksi juuri henkilökunnan tulee mennä kapinaan.

  • teme 4.1.2012 08:36

   ”Yhtälailla se muu henkilökunta tekee kaikkensa, jotta tulosta tehdään, mutta mitään palkkiota ei ikinä tule, mikä ei ole reilua. Siksi juuri henkilökunnan tulee mennä kapinaan.”

   Ei tule palkkiota, mutta etuja supistetaan täysin absurdisti.
   Viimeisimmän TES:in mukaan lähti päivärahat kävelemään. Kyllähän sitä äijät jaksaa työmailla painaa duunia kun vaikkapa Destialla palkan perusosa on kymmeniä prosentteja isompi vaikka työ on sama. Ei Destian miehillä ole lisiä joita VR:n miehillä oli, mutta perusosalla se oli kompensoitu.
   Nykyjohto ei tajua selkeästi rata-alasta eikä juuri johtamisestakaan mitään. Saneeraajia selkeästi.

   • spede1 4.1.2012 11:22

    Ja ns. ”ammattiliitto” paheksuu asiaa. Liitto ei tee mitään työntekijöidensä eteen. Saahan sitä asioita paheksua ja voivotella mutta niin vaan ei tapahdu mitään. Todella munatonta touhua. Erosin liitosta kun neuvottelivat niin paskan sopimuksen joulun alla. Ja voin paljastaa että työntekijöitä alkaa nyt lähtemään muualle, eläkkeelle myös.

 5. OKD 2.1.2012 19:59

  Italialainen lakko… oliks se et kaikki menee kerrankin töihin ja ajoissa niin tulee liikennekaaos?

 6. JT 12.1.2012 20:15

  Heh…

  Minä taidan tuntea tämän sivuston ylläpitäjän.
  On ihan oikea mies tähän hommaan ja tuntee junat.

  Tsemppiä vaan, teet hyvää työtä.

  Pahaa pelkään että koneisto vaan voi käydä kohta kimppuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: